top of page

Yoga med bebis?

Är du nybliven mamma som vill sträcka ut och stärka din kropp? Kanske behöver du också bara andas litegrann? Nu öppnar Sannas Yoga upp för att yoga med bebis!


Vi rör oss i mjuka och dynamiska flöden där vi stärker coremuskulaturen, öppnar upp och sträcker ut i bröst, bröstrygg och axlar. Bebisarna är med, men mamman är i fokus när vi fyller på med både rörelseglädje och återhämtning.


Du behöver ha läkt fint innan du sätter igång med yogan, i regel är det helt okej att sätta igång att träna mellan åtta till tio veckor efter förlossningen. Men vi anpassar yogan efter både individ och grupp.


Du möter dig på mattan som du är utan krav på prestation i en grupp med högst fem andra mammor och bebisar i den mysiga och personliga yogastudion på Stockbergsvägen i Älvsjö.


Sanna har en mängd yogautbildningar, med grund i core strength vinyasa och yinyoga, och är certifierad gravid- och mamma/bebis yogalärare och bonus- och biologisk mamma till fyra egna barn.


Hör av dig till info@sannasyoga.se med önskemål om dag och tid så kan vi kicka igång en 6-veckorskurs i mars! Kostnad 1 500 kronor.

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

コメント


bottom of page