top of page

Sanna Hagman
Yogalärare

Som de flesta har jag balanserat på ganska slak lina ibland med stor familj, husdjur och villa och ett arbete som kommunikatör där jag reste en del. Jag har alltid tränat för att hålla balansen, men det var inte förrän jag fick en länk till ett pass med Sadie Nardini, grundare av core strength vinyasa yoga och yoga shred®, som jag kände att jag hittade så rätt. 

Känslan att smidigt, starkt och skönt flöda mellan positionerna var oslagbar. Och så fick jag lära mig något nytt: att andas. 

Det gjorde mig rustad inför svårigheter de kommande åren. Yogan blev mitt ankare, men också något som jag bara måste dela med mig av! Och att få göra det i den mysiga studion i Älvsjös villaområde utanför Stockholm, på soliga altanen eller online är helt enkelt helt oslagbart. 

DSC05484_3000px.jpg

" Sanna är personlig och precis lagom helig. Lite fniss emellanåt gör passen väldigt trevliga.

"Uppmärksam, nära, vänlig, uppmuntrande, stöttande när det behövs och peppande när det behövs. Gillar att lyssna på Sannas röst också - en viktig del av det hela!

Utbildningar

RYT 200h Core Strength Vinyasa Yoga 2020

50h Certifierad Yinyogalärare 2019

Certifierad gravid- & mamma-bebisyogalärare 2019

Diplomerad barn- & tonårsyogaledare 2019

Yoga för migrän och huvudvärk 2021

Certifierad i Yoga Shred 2021

Yoga Nidra-ledare Steg I

Somatic stretch med Sadie Nardini

Total Face Yoga & Beyond med Sadie Nardini

"Pedagogisk och samtidigt lätt till skratt. Varm och inbjudande och mån om att alla ska få en bra yogastund.

Min erfarenhet som kommunikatör med ansvar över rörlig media både bakom kameran som projektledare, och ibland fotograf, och framför som reporter har gjort att jag är van och bekväm med allt från videoredigering och olika videoplattformar, utrustning till att filmas.

Förhoppningen är att du som är med online ska känna dig lite som du är på plats i lilla studion i Älvsjö utanför Stockholm, fast du kanske är många mil ifrån oavsett om du är med live online eller yogar det filmade passet

"Studion är så fin och det känns lyxigt att få yoga där.

"Mysig och inbjudande med en intim och personlig touch!

"Så hemtrevlig, lugn och harmonisk. Perfekt storlek för att bli personlig också!