top of page
Malin ger en skön mix av lugn, reflektion och pepp att utmana sig själv fysiskt och samtidigt lyssna på kroppen.
Malin får med andningen på ett bra och tydligt sätt och har roliga utmaningar. Samtidigt känns det tryggt och bekant.
Malin är duktig och seriös. Det märks att hon har planerat och tänkt igenom passen.
Sanna är pedagogisk och har samtidigt lätt till skratt. Varm och inbjudande och mån om att alla ska få en bra yogastund.
Sanna är personlig och precis lagom helig. Lite fniss emellanåt gör passen väldigt trevliga.
Sanna är uppmärksam, nära, vänlig, uppmuntrande, stöttande när det behövs och peppande när det behövs. Gillar Sannas röst också.

Sanna Hagman
Yogalärare och studioägare

Mitt mål är att dela med mig av den rörelseglädje och återhämtning jag själv får av yoga, så att du också får känna dig smidigare, starkare och lite skönare. Hela du och på alla plan! Det bästa är när du lämnar studion eller onlinepasset med ett leende från öra till öra. 

Det är också jätteviktigt för mig att du känner dig välkommen och sedd, oavsett om du är här eller online eller jag eller Malin som håller passet, att du känner att du får möta dig själv på mattan utan krav på prestation och som det passar dig. 

Sanna Hagman

Malin Jungbeck
Yogalärare

Min yogahistoria är lite brokig. Jag har yogat sporadiskt sedan tonåren och provat på ashtanga, hatha och bikram. I början av pandemin 2020 tipsade min granne om Sannas Yoga. En dag i mars gjorde jag mitt första pass på Sannas altan och det blev kärlek vid första ögonkastet. Vilken känsla!

Sedan har jag yogat regelbundet hos Sanna - t.o.m. gravidyoga och mammayoga då vi fick en liten sladdis. Yogan har gjort mig starkare både fysiskt såväl som mentalt. Nu är jag själv yogalärare, och vill dela med mig, stärka och boosta dig.

IMG_3821_edited_edited_edited_edited.png

Utbildningar

Både Sanna och Malin har utbildats av Karin Thyr Eriksson och är RYT (Registered Yoga Teacher) 200h Core Strength Vinyasa Yoga. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt.

 

Sanna har också följande utbildningar: 50h Certifierad Yinyogalärare 2019, Certifierad gravid- & mamma/bebisyogalärare 2019, Diplomerad barn- & tonårsyogaledare 2019, Yoga för migrän och huvudvärk 2021, Certifierad i Yoga Shred 2021, Certifierad i Dynamisk yinyoga 2023, Yoga Nidra-ledare Steg I, Somatic stretch och Total Face Yoga & Beyond med Sadie Nardini.

bottom of page