top of page

Snart yogar vi tillsammans igen!

Måndagen den 14 augusti öppnar Sannas Yoga med ett härligt yoga flow, som passar både dig som inte har provat på core strength vinyasa yoga tidigare och dig som som är van vid yogaformen! Om det är lagom fint väder yogar vi på altanen.


Redan nu på måndag kan du boka i det nya bokningssystemet antingen i schemat eller utifrån passet du vill yoga.

 

Du beställer och betalar för den medlemslösningen du vill ha innan eller i samband med att du bokar ditt första pass - här finns de olika alternativen. Du kan boka tre pass åt gången och tidigast 14 dagar innan.

 

Är du sugen på att sätta igång tidigare finns sommarpaketet ännu att beställa och du har tillgång till passen till den 1 juli 2024. Eller så följer du Sannas Yoga på instagram där jag ofta delar med mig av min dagliga sommarträning som alltid inleds med 30 minuters snabb promenad och följs av 15-20 minuters stryketräning, yoga shred, yoga flow eller yinyoga.


Vi ses på mattan!


Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comentarios


bottom of page