top of page

Boosta kraft och styrka

Rivstartskänslan! Känns den igen? Den här veckan boostar vi med kraft och styrka, hittar balansen på mattan så där så att det smittar av sig till livet utanför den. Det är så roligt att många pass blir fullbokade - kom ihåg att Malin har yoga flow 19.45 de tre första måndagskvällarna i september så kan alla som vill starta veckan med yoga i studion få möjlighet att göra det. Sedan börjar 5-veckorskursen Yoga för män!

Det är också roligt att många väljer att vara med online, även om det inte är fulla pass. Det är skönt att ibland kunna rulla ut mattan därhemma och yoga tillsammans live online - och sedan kunna ta en kopp te i sin egen soffa. Missa inte att boosta kraft och styrka med gästyogalärarna Eva Svinghammar lördagen den 7 oktober då vi får sensing yoga och Mirja Blomqvist som har restorative yoga den 18 november.

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page