top of page

Upptäck yoga för styrka, energi och rörelse. För lugn och ro. För lust och glädje. Och för känsla och eftertanke. De flesta passen passar både dig som aldrig provat på och dig som är van att yoga. Du möter dig själv på mattan som du är, utan krav på prestation. Kolla in schemat och anmäl dig här!

Solens krigare_edited.jpg

 " Känner mig alltid glad, lugn och tillfreds efter ett pass. 

Yoga flow

I core strength vinyasa yoga får vi med core-aktiveringen redan från början så att vi starkt, stöttat och mjukt kan röra oss mellan postionerna. 

Eter det här passet känner du dig glad och smidig - inifrån och ut! 

 " Jag hade aldrig trott att jag skulle tycka yoga är så roligt! Det känns bra i hela kroppen efteråt. När jag hade kört yoga flow ett tag gav jag yinyogan en chans - och den visade sig vara något annat jag inte visste att jag behöver.

Yinyoga

Vi sitter eller ligger i skonsam stretch i flera minuter och rör oss i mjuka flöden utan några som helst krav med fokus på andning och meditation. En stunds ren och skär återhämtning. 

 

Yinyoga kan göra dig smidigare och mjukare i kropp och sinne. Den kan också öka din rörlighet, minska spänningar, stress, oro och sömnproblem. 

Yoga shred

 " Det är galet att det går att få in högintensiv intervallträning i yoga! Men det är också galet roligt! Och svettigt och jobbigt. 

Yoga möter HIIT (högintensiv intervallträning), tabataintervaller varvas med motpositioner för snabb och effektiv återhämtning under passets gång. Vi värmer upp med skön yoga och avslutar med en kort vila. Det blir riktigt svettigt och du kan med fördel använda hantlar och andra vikter! 


Kroppens förbränning håller i sig i upp till 48 timmar efter passet samtidigt som du aktiverar kroppens snabba muskelfibrer, bygger styrka inifrån och ut - och förbättrar din kondition. 

bottom of page