top of page

Att kliva ur en comfort zone

Veckans tema är tänkt att inspirera, kanske väcka en tanke om du vill, för du kan ju också välja att bara slappna av på din matta. Din stund på din matta är just det - din stund.


Veckans tema får också mig att tänka till. Och när vi kommer till comfort zone har jag en tendens att vara lite hård mot mig själv. Jag är en trygghetsnarkoman livrädd att misslyckas.

Så hård att jag glömmer att jag tog ett jättekliv från corporatevärlden in i yogan och inte bara utbildade mig till yogalärare utan sedan hade yoga i mitt vardagsrummet med människor jag inte kände bara två veckor efter examen! Och idag, ivrigt stöttad av min fantastiska familj, har en egen liten studio i vårt hus i hjärtat av Älvsjö.


En comfort zone behöver inte vara så livsomvälvande, den kan rent av tyckas vara en liten bagatell - och ändå är den där och skaver!


I veckans meditation får du hjälp att identifiera din comfort zone och kanske hitta ett sätt att ta dig ur den.


Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comentários


bottom of page