" Sanna är trevlig, tillmötesgående, flexibel och lyhörd. Medarbetarna har varit väldigt positiva till yogapassen och de tycker att Sanna är en bra lärare som på ett pedagogiskt och lugnt sätt förklarar övningarna. De har känt att yogapassen bidragit till minskad stresskänsla och ökat välbefinnande. 

Varför yoga på jobbet?

Yoga och mindfulness kan öka välmående, samarbete, arbetsglädje och produktivitet hos dina medarbetare.

Yoga i alla former är ett fantastiskt verktyg för att bättre hantera och minska stress, oro, sömnproblem och irritation.

Hur går det till?

Sannas Yoga kan komma till ditt företagsgym, ta med mattor till mötesrummet, ha sköna live online-klasser på den mötesplattform du önskar, filma ett gäng unika pass som dina medarbetare kan göra när och där de passar dem eller komma till konferensen. Eller kanske har du en medarbetare som behöver yoga och återhämtning i sin rehabilitering?

Vad behöver dina medarbetare?

Behöver dina medarbetare yinyoga där vi ligger och sitter i skonsam stretch med fokus på andetag och meditation, skön och flödande yoga eller yoga där vi lägger in HIIT (högintensiv intervallträning) för att bli starkare och komma upp i puls? 

Skräddarsydd lösning för er

Vi skräddarsyr en lösning efter just ditt företags behov. Sanna har mer än 20 års erfarenhet som kommunikatör och kan både ge förslag på och hjälpa dig att promota yogan och dess fördelar i era kanaler. Allt för att dina medarbetare ska må bra på jobbet.