top of page
_edited.jpg

Varför yoga på jobbet?

Yoga och mindfulness kan öka välmående, samarbete, arbetsglädje och produktivitet hos era medarbetare. Yoga i alla former är ett fantastiskt verktyg för att förebygga, bättre hantera och minska stress, oro, sömnproblem och irritation. 

Hur går det till?

Sannas Yoga kan komma till ditt företagsgym, ta med mattor till mötesrummet, ha sköna live online-klasser på den mötesplattform ni önskar, filma ett gäng unika pass som era medarbetare kan göra när och där det passar dem eller komma till konferensen. 

Vad behöver dina medarbetare?

Behöver era medarbetare dynamisk yinyoga där vi mjuknar ner med fokus på andetag, meditation och sköna rörelser, dynamisk flödande yoga eller yogaflöden där vi lägger in HIIT (högintensiv intervallträning) för att bli starkare och komma upp i puls? 

För medarbetare som behöver yoga och återhämtning i sin rehabilitering kan yogan ge stöd och förebygga utmattning med andnings- och mindfulnessövningar och mjuk och skonsam dynamisk yinyoga.

Skräddarsydd lösning för ditt företag

Vi skräddarsyr en lösning efter just ert företags behov. Sanna har mer än 20 års erfarenhet som kommunikatör och kan både ge förslag på och hjälpa dig att marknadsföra yogan med inlägg, bilder och/eller rörligt material i era kanaler (och kan jobba i alla sociala medier).

Sanna är trevlig, tillmötesgående, flexibel och lyhörd. Medarbetarna har varit väldigt positiva till yogapassen och de tycker att Sanna är en bra lärare som på ett pedagogiskt och lugnt sätt förklarar övningarna. De har känt att yogapassen bidragit till minskad stresskänsla och ökat välbefinnande. 
Jag kan verkligen rekommendera Sanna! Vi på Kavli har jobbat med Sanna i många år nu och hon kommer och yogar med oss varje vecka. Hon är verkligen flexibel, proffsig och gör alltid mer än man förväntar sig. Hon är otroligt service minded och hittar alltid på fiffiga lösningar för att det ska bli så bra som möjligt.
bottom of page