top of page
Sanna_edited_edited_edited.jpg
Nominerad till Årets lokala företag 2023
Harmonisk och mysig studio i dina hoods eller online

Ren och skär rörelseglädje i dynamiskt flödande och svettiga yogaklasser till lugn och återhämtning utifrån dina egna förutsättningar på en matta i studion eller online. 

Varmt välkommen att prova på utan kostnad på altaneni studion eller live online. Prenumerera på Sannas Yogas nyhetsbrev och boka!

Prenumerera

Tack för att du vill prenumera på Sannas Yogas nyhetsbrev!

Om du inte får ett bekräftelsemail med information om hur du bokar dig på ett pass du är nyfiken på - kika i skräpposten! 

Varmt välkommen till Sannas Yoga!

"På en blå matta hos Sanna finner jag lugnet och styrkan i både kropp och själ. Jag som aldrig yogat tidigare hittade Sannas Yoga när jag som bäst behövde det och sedan är det självklart för mig att yoga flera gånger i veckan. Och det kommer jag fortsätta med.

"Hos Sannas Yoga är man alltid välkommen. Hon är lugn och kunnig och guidar genom alla positioner. Det finns möjlighet att anpassa positionerna efter din egen kropp och Sanna har koll på vad som kan behövas.

"Jag tror att alla som kommer till Sanna slås av den varma och välkomnande atmosfären. Hit kommer man precis som den man är. Yogan som Sanna undervisar i är tillåtande och mjuk och den passar både för vana yogautövare och nybörjare. 

"Sanna har en fantastik förmåga att se alla och blandar sin härliga humor med ett lugnt och behagligt sätt. Yogan är okonstlad, tillgänglig och otroligt rolig helt enkelt! Kan varmt rekommendera Sanna!

Varmt välkommen till Sannas Yoga

Varmt välkommen till Sannas Yoga

Spela video
bottom of page