Sanna Hagman

Foto: grafikeriet.se

Yogalärare

Jag har alltid älskat att röra på mig och har tränat i hela mitt liv, när jag sa upp mitt medlemskap på Sats var jag den som hade varit medlem längst i Älvsjö!

Men trots att jag tränade flera gånger i veckan och hade PT då och då var det inte förrän jag tidigt hösten 2014 fick en länk till ett pass med Sadie Nardini som är grundaren av core strength vinyasa yoga som jag kände att jag att jag hade hittat rätt
Min svaga rygg blev stark - hela jag blev starkare! Jag hade inte ont i ryggen när jag klev ur sängen på morgonen, och det funkade alldeles utmärkt för mina dåliga knän och min känsliga nacke.

 

 

 

 

Det gjorde mig rustad inför svårigheter de kommande åren. Yogan blev mitt ankare

Den där länken blev början på något nytt som jag bara måste dela med mig av. Och nu är jag yogalärare!

Utbildningar

RYT 200h Core Strength Vinyasa Yoga 

50h Certifierad Yinyogalärare 

Certifierad gravid- och mamma-bebisyogalärare 

Diplomerad barn- och tonårsledare 

Under utbildning

Certifierad i Yoga Shred (HIIT & yoga fusion) 

Yoga Nidra-ledare Steg I

Yoga för migrän och huvudvärk 

Vilken känsla att starkt, stöttat och mjukt flöda mellan positionerna! 
Och så fick jag lära mig att andas, att hitta ett lugn jag inte kände tidigare. 

Sagt om Sannas Yoga

"På en blå matta hos Sanna finner jag lugnet och styrkan i både kropp och själ. Jag som aldrig yogat tidigare hittade Sannas Yoga när jag som bäst behövde det och sedan i våras är det självklart för mig att landa i Sannas vardagsrum eller på hennes altan flera gånger i veckan. Och det kommer jag fortsätta med. Rekommenderas varmt!"

Sofia Niklasson

"Lugnt och skönt i en härlig hemmamiljö."
Anette Walles


"För mig är det viktigt med en person som har rätt energi. Jag hittade hem när jag fann Sanna. Här är lugnt, vilsamt och precis rätt energi för mig. Tranquilo! Fräscht och nytt yogamaterial. Rekommenderar varmt Sannas yoga."
Karåla Dalbom

"Kan varmt rekommendera Sannas Yoga! En perfekt stund att ge sig själv i form av avkoppling, lugn o inre frid. Jag gick från passet med en skön känsla inombords som höll i sig hela dagen. Väl värt ett besök!"
Anna-Karin Wennersten

"Avkopplande yoga, utomhus på altanen i solen. Det var fantastiskt skönt och Sanna guidade lugnt och tydligt genom passet. Rekommenderas varmt för både nybörjare och vana yogautövare."
Sofie Lignell

"Jag tycker om lugnet och Sannas fina bemötande i den tidiga morgontimman. Platsen är vilsam och vacker. Yinyoga är lugn och skön stretch för stela kroppar."
Anna Geier Lindgren

"Skön yinyoga och lugn och trygg miljö. Så lyxigt att ha yoga hemomkring och inte behöva åka in t stan. Tack!"
Lotta Hybbinette

"Under hösten 2019 har Sanna varannan vecka varit hos oss på Kavli och haft yinyoga på lunchen (ca 35 min). I kontakten med Sanna upplever jag henne som mycket trevlig, tillmötesgående, flexibel och lyhörd. Hon har under vägen justerat passet enligt medarbetarnas önskemål vilket varit toppen.

Medarbetarna har varit väldigt positiva till yogapassen och de tycker att Sanna är en bra instruktör som på ett pedagogiskt och lugnt sätt förklarar övningarna. De har känt att yogapassen bidragit till minskad stresskänsla och ökat välbefinnande. 

 

Jag ger verkligen Sanna mina bästa rekommendationer."

Kajsa Lundell, HR Business Partner O.Kavli AB

©2020 by Sannas Yoga. Proudly created with Wix.com