top of page

Varmt välkommen igen den 9 januari 2023

Uppdaterat: 12 jan. 2023

Den 15 augusti hade vi höstens första pass på en fullsatt ljummen altan. Yogaläraren med yogabrallorna bak- och fram.


Tack alla ni som har hittat till studion och spridit glädje och energi. Tack alla ni som ger mig förtroende att guida er i yogan termin efter termin, år efter år.

För efter höstens 175 flödande, fnissiga och svettiga, lugna och meditativa pass inklusive en 6-veckorskurs för män, företagsyoga med Kavli, en halvdagsretreat, restorative yoga med Mirja Blomqvist och klimakteriesnack och yoga med Karin Thyr tar Sannas Yoga jullov och öppnar igen den 9 januari - förhoppningsvis med brallorna på rätt håll (men det är inte så himlans noga).


Vi smygstartar med fullbokad Trettondagsyoga den 6 januari, skicka ett mail om du vill ställa dig på väntelistan: info@sannasyoga.se.


Vårens klasser kan bokas redan nu (högst tre åt gången): https://sannasyoga.touchupbooking.com/sv/Classes och glöm inte att prenumerera på nyhetsbrevet för att prova på ett pass utan kostnad!


Varmt välkommen 2023!


Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page