top of page

Varmt välkommen igen den 9 januari 2023

Uppdaterat: 12 jan.

Den 15 augusti hade vi höstens första pass på en fullsatt ljummen altan. Yogaläraren med yogabrallorna bak- och fram.


Tack alla ni som har hittat till studion och spridit glädje och energi. Tack alla ni som ger mig förtroende att guida er i yogan termin efter termin, år efter år.

För efter höstens 175 flödande, fnissiga och svettiga, lugna och meditativa pass inklusive en 6-veckorskurs för män, företagsyoga med Kavli, en halvdagsretreat, restorative yoga med Mirja Blomqvist och klimakteriesnack och yoga med Karin Thyr tar Sannas Yoga jullov och öppnar igen den 9 januari - förhoppningsvis med brallorna på rätt håll (men det är inte så himlans noga).


Vi smygstartar med fullbokad Trettondagsyoga den 6 januari, skicka ett mail om du vill ställa dig på väntelistan: info@sannasyoga.se.


Vårens klasser kan bokas redan nu (högst tre åt gången): https://sannasyoga.touchupbooking.com/sv/Classes och glöm inte att prenumerera på nyhetsbrevet för att prova på ett pass utan kostnad!


Varmt välkommen 2023!


Senaste inlägg

Visa alla

Den här veckan känns det som att vintern har gjort sig till känna. Vinter som i naturen är tid för vila och återhämtning och samla kraft för att sedan blomma ut i full kraft till våren igen. Detsamma

bottom of page