top of page

Tillbaka på mattan med lite nytt

Min yogamatta är alltid med. När jag en gång glömde mattan på en tågstation köpte jag en ny, för är det något jag behöver så är det några minuter på min yogamatta varje dag.


Men så skönt att yoga tillsammans igen på söndag! Då har jag dessutom fyllt på med extra återhämtning, lugn och energi på vackra Wasstuna Yoga.


De närmaste veckorna flyter på som vanligt efter intensiv mellanlovsyoga med yoga för män och ett pass på tisdagarna. Från den 8 maj växlar vi upp igen med ett lunchpass på måndagarna och varannan måndagskväll ett mjukt yin flow. Åh, tänk om vädret är med oss och dessa pass kan få vara ute på altanen!
Ps. Den egna praktiken kan innebära några solhälsningar, låga utfall med corecirklar för att sedan växa uppåt kanske till en hög lunge med breath of freedom och en krigare. Nothing fancy. 10 minuter max.

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page