top of page

Skapa ett skönt flow i din vardag

Gillar du också känslan att komma in i rutiner igen? Hitta en form att få vardagen att kännas bra? Skapa ett skönt flow?

 

I år är det 10 år sedan jag började yoga. Med bonustonåringar på heltid, små barn på förskola och lågstadiet, två hundar och en katt, ett stormigt äktenskap och ett heltidsjobb med tuffa deadlines började jag stiga upp 5.30 för att få en halvtimme för mig själv på yogamattan (med Sadie Nardini online).

 

Den där halvtimmen på mattan varje dag gjorde mig till en bättre mamma till alla barnen, en bättre kollega och en bättre partner så vi kunde rädda vårt äktenskap.

 

Yoga är såklart inte lösningen på allt, men det är något som händer både i flödet och i stillheten på mattan.

 

Den här veckan är fokus på det andra chakrat, sakralchakrat, på läkning och balans, harmoni och inre lugn och att släppa taget om rädslor och stress och hitta ett skönt flow. Så att DU kan vara den bästa versionen av DIG.

 

Och du, missa inte bonuspasset innan myset på fredag och att tipsa alla män du känner om kursen för bara män som börjar nästa måndag.Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Commentaires


bottom of page