top of page

Nu yogar vi in våren!

Uppdaterat: 1 feb. 2023

Det är något visst med ett nytt år. Nya vanor och nya rutiner. Kanske nya löften. Men hos Sannas Yoga lovas inget nytt! Chansen är stor att du känner dig smidigare, starkare och lite skönare med allt från ren och skär rörelseglädje i flödande och svettiga yogaklasser till

lugna och meditativa, återhämtande pass. Lika stor är chansen att du kommer att trivas i mysiga lilla studion (eller online) och lämnar omvärlden utanför när du kommer kliver innanför tröskeln.


Våren bjuder på två halvdagsretreater, på sensing yoga och restorative yoga med gästyogalärare. Och mellan sport- och påsklovet tisdagspass med yogalärare under utbildning och yoga för män!

Har du inte köpt terminskort eller vårkurs ännu så har du fortfarande chans att göra det! Du får dela upp betalningen på två om du vill och göra första inbetalningen den 31 januari och den sista senast den 28 februari. 10-kort som gäller i 1 år kan du köpa när som helst.

Nu yogar vi in våren!


Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page