top of page

Lycka börjar med ett leende


Lycka börjar med ett leende är ett kinesiskt talesätt. Det kan kännas märkligt att gå runt och le utan anledning, men ditt leende skapar endorfiner som ger en lugnande euforisk känsla. Och du hjälper din hjärna att bygga nya nervbanor att tänka positiva tankar - istället för de negativa som vår gamla hjärna är inställd på.

En annan sak som kan bygga nya nervbanor för att må bättre och tänka mer positiva tankar är tacksamhet. Det är så mycket elände i världen och det ska vi såklart inte förtränga, men det är lätt att glömma bort allt vi har att vara tacksamma över trots det.

Kanske kan yogan ge dig anledning att känna tacksamhet? Just nu kan du yoga in våren hos Sannas Yoga till specialpriser eller kanske vill du börja redan i nyåret med ett eller ett par lite längre härliga yin- och yangpass? Läs mer och boka här!


Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page