top of page

Lite utöver det vanliga

Uppdaterat: 23 jan.

Varmt välkommen till våren workshops och events som ligger utanför det ordinarie schemat! Några specialtillfällen som ger dig chans att prova på något utöver det vanliga och som kanske ger en extra energikick.

Halvdagsretreat den 4 februari 9-12.30

Ge dig själv eller tillsammans med en väninna en paus att fylla på med återhämtning, rörelseglädje och styrka för att få lite extra av allt - både återhämtning och energi! Det är också ett fint tillfälle att prova på alla de yogaformer Sannas Yoga erbjuder.

Vi startar med skön yinyoga, tar paus för mellis, fortsätter med ett härligt yoga flow och några svettiga yoga shreds (HIIT) sedan avslutar vi med gemensam lunch.

Anmäl dig här och swisha 599 kronor eller, om du vill gå med en väninna, 999 kronor till 123 491 44 53.


Sensingyoga med Eva den 18 februari 10-12.00

Sensing yoga är en riktig snackis i yogavärlden just nu! Under den här workshopen kommer du att få verktyg för att själv kunna släppa på stelhet och låsningar och aktivera lugn-och-ro-delen av ditt nervsystem med enkla, naturliga och effektiva tekniker.


här beskriver gästyogaläraren Eva Svinghammar sensing yogan.

Anmäl dig här och swisha 425 kronor till 123 491 44 53.


Restorative yoga med Mirja den 11 mars 14-16.00

Mirja Blomqvist är tillbaka för återhämtning de luxe med restorative yoga i lilla studion. Ett par timmar där fokus ligger i avslappningen, fysisk, mental och själslig återhämtning.


Med hjälp av filtar, bolster och block avlastas kroppen och tillåts att landa i ett djupt, meditativt tillstånd 10-20 minuter i varje position.

Anmäl dig här och swisha 425 kronor till 123 491 44 53.
Senaste inlägg

Visa alla

Den här veckan känns det som att vintern har gjort sig till känna. Vinter som i naturen är tid för vila och återhämtning och samla kraft för att sedan blomma ut i full kraft till våren igen. Detsamma

bottom of page