top of page

Lite utöver det vanliga

Uppdaterat: 23 jan. 2023

Varmt välkommen till våren workshops och events som ligger utanför det ordinarie schemat! Några specialtillfällen som ger dig chans att prova på något utöver det vanliga och som kanske ger en extra energikick.

Halvdagsretreat den 4 februari 9-12.30

Ge dig själv eller tillsammans med en väninna en paus att fylla på med återhämtning, rörelseglädje och styrka för att få lite extra av allt - både återhämtning och energi! Det är också ett fint tillfälle att prova på alla de yogaformer Sannas Yoga erbjuder.

Vi startar med skön yinyoga, tar paus för mellis, fortsätter med ett härligt yoga flow och några svettiga yoga shreds (HIIT) sedan avslutar vi med gemensam lunch.

Anmäl dig här och swisha 599 kronor eller, om du vill gå med en väninna, 999 kronor till 123 491 44 53.


Sensingyoga med Eva den 18 februari 10-12.00

Sensing yoga är en riktig snackis i yogavärlden just nu! Under den här workshopen kommer du att få verktyg för att själv kunna släppa på stelhet och låsningar och aktivera lugn-och-ro-delen av ditt nervsystem med enkla, naturliga och effektiva tekniker.


här beskriver gästyogaläraren Eva Svinghammar sensing yogan.

Anmäl dig här och swisha 425 kronor till 123 491 44 53.


Restorative yoga med Mirja den 11 mars 14-16.00

Mirja Blomqvist är tillbaka för återhämtning de luxe med restorative yoga i lilla studion. Ett par timmar där fokus ligger i avslappningen, fysisk, mental och själslig återhämtning.


Med hjälp av filtar, bolster och block avlastas kroppen och tillåts att landa i ett djupt, meditativt tillstånd 10-20 minuter i varje position.

Anmäl dig här och swisha 425 kronor till 123 491 44 53.
Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page