top of page

Klimakteriekärring much?

Mycket ska vi kvinnor gå igenom och när man tänker att det liksom räcker med missfall och kanske IVF, graviditeter, förlossningar, de månatliga blödningarna och pms som för en del innebär att må... ja, piss. Nämen, då är det dags för (ta-da!) klimakteriet.

Och det är inte bara den där övergången från att ha mens till att inte längre ha det, du kan vara i förklimakteriet med humörsvängningar, värk och vallningar och viktuppgång och mycket mer i över 10 år! Själva övergången och tiden efter klimakteriet kan också vara påfrestande.


Varmt välkommen till en workshop och yoga med fantastiska Karin Thyr Eriksson, som bland annat är den enda master teacher i core strength vinyasa yoga i norra Europa, där vi pratar om vad som händer i kroppen före, under och efter klimakteriet - och hur du kan påverka ditt mående.


Vi inleder med en timmes samtal/föreläsning och fortsätter sedan med yoga. Du kan vara med på endast föreläsningen eller både föreläsning och yoga. Du är varmt välkommen och bokar här!

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page