top of page

Färre i studion, fler online

Det känns trist att behöva starta terminen med restriktioner. Förstås. Det är ingen idé att deppa ihop, jag är glad att jag kan erbjuda dig som yogar hos mig en enkel lösning online. Det är kanske inte lika mysigt att rulla ut en matta hemma, men det ger dig möljlighet att fylla på med viktig återhämtning, rörelse och styrka.

Boka i god tid

Boka därför i god tid här och ställ dig på väntelistan om passet är fullt så får du en plats i studion om någon avbokar. Du kan anmäla dig till väntelistan och online!


Avboka med marginal

Behöver du avboka gör gärna det med i god marginal så att de på väntelistan får plats och kan planera sin träning och återhämtning.


Bra att ha hemma!

  • yogamatta

  • block och bolster (eller 3-4 kuddar)

  • ett par filtar

  • i yoga shred kan du använda vikter om du har hemma, men ett par fyllda vattenflaskor, ölburkar eller flaskor vin funkar lika bra!

Beställa material

Hör av dig om du vill komplettera din hemma-yogastudio så kan jag beställa in mattor och andra yoga props från härligaste Yogiraj till lite bättre pris.


Håll i, håll ut, håll avstånd.

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page