top of page

Den röda tråden

Varje vecka introduceras ett nytt tema som är genomgående i alla veckans pass på olika sätt. I meditationen och i rörelserna/asanas oavsett pass.

Du tar till dig temat som det passar dig. Kanske vill du hellre zooma ut och slappna av i meditationen. Du väljer. När du klickar på länken för passet online eller när dörren stängs bakom dig i yogastudion då startar din stund.


En stund för dig själv och en stund med dig själv.


Både yoga flow och yoga shred (HIIT - högintensiv intervallträning) har grunden i samma flöden (lite mer avancerade i fortsättningskursen) och shreds. Yinpositionerna i alla pass med yinyoga är genomgående desamma. Alla pass som är minst 60 minuter inleds med samma 10 minuters avslappning och meditation hela veckan.


Och sedan kommer en ny vecka med nytt tema. Ibland hänger de ihop över en längre tid, som nu när vi går igenom våra sju chakran fram till sportlovet om sju veckor eller i höstas då vi fokuserade på de fem elementen i kinesisk medicin.


Blir du nyfiken? Prova på ett pass utan kostnad genom att prenumerera på nyhetsbrevet!


Senaste inlägg

Visa alla

Yoga för män

Måndagen den 4 mars sätter nästa 5-veckorskurs för män igång! Den är redan halvfull, så är du en man som vill känna dig smidigare, starkare och lite skönare på en matta i Älvsjös mysigaste yogastudio

Comments


bottom of page